top of page
  • Writer's pictureReteaua Profesionistilor

Condoleanţe Turcia

Comunicat UDTP/ FARR/ A.E.R. 09.02.2023 Ne alăturăm grupului internaţional de voluntari pentru ajutorarea victimelor dezastrului umanitar din Turcia.


Uniunea Democrată a Turcilor din România (UDTP), Partidul Alianţa Etocrată pentru Reformă (A.E.R.) din România împreună cu Forumul Asociaţiilor Rome din România (FARR) şi cu alţi colaboratori din Angajamentul Renaştem ne exprimăm adânca tristeţe şi îndurerare cu privire la distrugerile de proporţii majore, din Turcia, fără precedent în istoria modernă, care lasă răni adânci în vieţile victimelor şi în memoria colectivă a umanităţii.





Transmitem condoleanţele noastre tuturor familiilor îndurerate şi ne alăturăm grupului internaţional de voluntari deja implicaţi în ajutorarea victimelor rămase fără adăpost, apă, hrană şi medicamente de prim ajutor, în Turcia.


Facem un apel către cetăţenii români de toate etniile, din România şi Diaspora, să participe la acţiunea noastră umanitară de ajutorare a Turciei prin donaţii cu mesajul TURCIA în contul de mai jos al asociaţiei non-guvernamentale Uniunea Democrată a Turcilor de Pretutindeni (UDTP) din Constanţa, condusă de domnul Ali Tair (Tel. +40 729 240 877).


UNIUNEA DEMOCRATA A TURCILOR DE PRETUTINDENI (UDTP) BCR Constanţa, IBAN RO24RNCB0114170217130001


Lista donatorilor şi sumelor donate va fi publicată pe paginile de web ale UDTP, FARR, AER şi ale tuturor colaboratorilor, precum şi listele beneficiarilor direcţi din Turcia. https://udtpromania.wixsite.com/my-site/doneaza


De asemenea, firmele româneşti care doresc să sprijine acţiunea noastră umanitară pentru ajutorarea victimelor din Turcia pot redirecţiona 3,5% din impozitul anual către UDTP, folosind acest link: https://redirectioneaza.ro/uniunea-democrata-a-turcilor-de-pretutindeni-udtp


Oameni pentru oameni: insanlar için insanlar!

31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page